Perliukų medžioklė

Vinted kārtība/sistēma

Es nezinu, kāda pieredze Vinted ir citiem, taču mani vērojumi liecina, ka, piemēran, tikko ievietots sludinājums var nekad neparādīties meklētājā. Man ir galīgi neejošas preces, kurām nedēļas laikā ir 100+ skatījumi un ejošas preces, kuras 2 mēn.laikā ne reizi nav apskatītas. Izskatās, ka tur ir kaut kādi sistēmas algoritmi. Ja tavs sludinājums trāpa "plūsmā", tad prece uzreiz tiek pārdota. Ja netrāpa, tad ar to ejošo, lēto preci tur var sēdēt gadu un neviens tā arī nepaskatīsies. Kādi ir jūsu vērojumi?
zane-f
Jā, man arī ir tāds novērojums. Esmu secinājusi (bet nezinu vai pareizi, protams), ka ir svarīgi cik bieži pieslēdzies un cik bieži ievieto sludinājumus. Esmu izstrādājusi sistēmu, ka katru dienu kaut ko pievienoju. Kaut vai izņemu jau pievienotu preci un to pašu tūlīt lieku atpakaļ. Man tas strādā, uzreiz ir pircēji.
londrina
Man tas nestrādā. Es arī visu laiku kaut ko pievienoju. Dzēšu preces un pa jaunu ievietoju. Tad visu dienu ar to jānodarbojas ar cerību tikt "plūsmā", jo izskatās, ka tikko pievienots sludinājums kaut kur nogrimst Vinted dzīlēs. Andelē tas sākumā ir vismaz augšā un sasniedzams/redzams.
lp12345
Man divus mēnešus nostāvēja 5 preces ne reizi neapskatīja.Pie kam bija aktuāla ziemas sezonas prece,tāpēc Vinted profilu dzēsu un kontu slēdzu.Nepatīk Vinted vispār arī,lai,ko nopirktu.